EL RALL (Programa complet · 19/10/2021)

El Rall s’ha sumat hui, 19 d’octubre Dia Internacional de la Lluita contra el Càncer de Pit, a les reivindicacions de les pacients d’una malaltia que a la Comunitat Valenciana té una incidència de 122 casos per 100.000 habitants.
Amb Natàlia Hurtado i Ana Serrano hem descobert la iniciativa solidària ‘Cimas por la Vida’ gràcies a la qual moltes dones i altres s’han posat el repte de fer alguns dels cims més importants del nostre territori.

Com cada dimarts hem obert la porta a la “Terra llegendària” per a conéixer ‘El dimoni fumador’, una rondalla ambientada en la població de Penàguila, a l’Alcoià que, a més, ens ha portat un convidat sorpresa!

Hem fet una nova aturada a Sant Vicent del Raspeig per a, amb l’ajuda de la nostra col·laboradora Gràcia Jiménez, descobrir nous consells per a escriure més i millor en la secció #ElRallEscriu. L’escriptora ens ha presentat el llibre ‘Les nostres escriptores’ i hem recuperat un fragment d’Una habitació pròpia’ de Virgina Woolf.

L’exitosa sèrie ‘El juego del calamar’ també ha tingut el seu espai a ‘El rall’. Això sí, ho ha fet amb el guiatge de la nostra mestra de capçalera, Irene Alegria. Amb ella hem reflexionat sobre els perills que pot comportar que la vegen els menors i hem donat pautes i consells a les famílies sobre com actuar.

Com cada dimarts hem visitat “El racó de la banda”, que hui ens ha acostat a la Coordinadora de Societats Musicals Federades de la ciutat de València, COSOMUVAL. A més, Imma Mateu ens ha presentat Andrés Soler, un dels músics amb més experiència.

I, per últim, hem tancat el nostre recorregut de hui visitant els jaciments arqueològics de l’Horta Vella, l’Alqueria i la Torre Bofilla de Bétera. Unes rutes inclusives, adaptades i accessibles per a totes les persones.

Comparteix aquesta publicació​

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Més continguts per a explorar​