EL RALL (Programa complet · 22/02/2022)

Hui ens hem passejat pels excel•lents mercats municipals que tenim en el nostre territori, on el producte de proximitat i l’excel•lent tasca de venedores i venedors són els principals valors. Hem conegut com és el dia a dia dels mercats de Canals, Ibi, Aldaia i Sant Vicent del Raspeig.

En la ‘Terra llegendària’ el nostre col•laborador Juanfran Ferrándiz ens ha portat la història del Moro Mussa, un personatge molt conegut del nostre llegendari que segur que tot el món ha sentit alguna vegada en boca d’avis i àvies.

Tot seguit hem escoltat els consells que des de l’emissora municipal de Sant Vicent del Raspeig ens acosta cada dimarts Gràcia Jiménez. Hem llegit els relats que ens han arribat i ens ha explicat com construir diàlegs.

A continuació, hem rebut la visita de la nostra mestra de capçalera, Irene Alegría. En l’espai ‘Què diu la mestra?’ hem conegut un nou projecte innovador, ideat per la professora Laura Borao, que pretén millorar l’aprenentatge de l’alumnat i que està basat en un dels jocs de taula més coneguts.

En la segona part del programa ens hem endinsat en ‘El racó de la banda’ amb la nostra col•laboradora Inma Mateu, qui ens ha presentat la nova directora de la Banda Simfònica de Dones de la Comunitat Valenciana, Norma Comes Vidal.

Comparteix aquesta publicació​

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Més continguts per a explorar​