EL RALL (Programa complet · 22/11/2021)

Hui en El Rall ens hem centrat en el reconeixement que acaba d’aconseguir el Tribunal del Comuner del Rollet de Gràcia de l’Horta d’Aldaia, el de tribunal consuetudinari. Este òrgan és l’encarregat de resoldre els conflictes de reg que es produïxen en la comunitat de regants situada a l’horta d’Aldaia.
A més, hem començat la setmana fent-nos un bon esmorzar amb els nostres col·laboradors Arnau, Joan i Pelayo, que ens han descobert les parades de “La ruta dels esmorzars” d’aquest cap de setmana i ens han avançat detalls d’un sorteig molt especial.
També hem descobert les paraules més emprades en els comerços de proximitat gràcies a la nova campanya que hui presenta la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València i que té com a lema “Som de barri, de ciutat, de botiga i de mercat”.
Com cada dilluns, també hem volgut raonar assossegadament, conversar i dialogar en xarxa. Hui ho hem fet sobre el festeig amb les nostres col·laboradores Pepa Guardiola, Josepa Cucó i Tesa Giner.
El dia de hui està marcat en roig al calendari dels músics i de les músiques. És el seu dia, i en el Racó de la Banda, dirigit per Imma Mateu, hem volgut celebrar-ho com cal: amb molta música i molta banda. Hem estat acompanyades per l’orquestra Dispersione i la Unió Musical i Artística de Sax.

Comparteix aquesta publicació​

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Més continguts per a explorar​