EL RALL (Programa complet · 23/02/2022)

Hui, en ‘El Rall’, hem fet la primera parada a Picassent, on després de l’aturada obligada per la situació sanitària han tornat les activitats programades dins del cicle ‘Oci en Família’. Es tracta d’una sèrie d’activitats pensades per a crear un espai lúdic i pedagògic que van ser premiades per Unicef per garantir i contribuir al benestar dels infants i de les seues famílies.
També hem gaudit de la música feta ací. Clara Laguarda ens ha acostat en l’espai ‘A la marxeta’, els sons valencians que ens parlen de la llengua, del nostre estimat valencià i de l’ambient festiu que es respira ja als carrers.

Tot seguit hem obert una porta al ‘Veïnat animal’, on hui hem parlat amb una associació valenciana dedicada a la conservació del medi ambient tant marí com terrestre. Els cavallets de mar han sigut els protagonistes del dia.

A continuació, i per a tancar la primera hora del programa, hem iniciat les ‘Xarrades en xarxa’ amb Joan Borja, Ramon Mampel i Joan Olivares. Hui el Carnestoltes, les disfresses i la Quaresma han sigut els protagonistes de la conversació.

En la segona part d”El Rall’ hem rebut la visita del col•laborador gastronòmic Carles Galletero, que ens ha portat un cabàs ple de propostes i idees per a caure en la temptació el cap de setmana o qualsevol altre dia. A més, ens ha descobert unes postres fetes amb Cacau del Collaret.

Hem tancat el programa de hui a la Serra de Mariola descobrint les propietats de l’espígol gràcies a l’autor del llibre ‘L’embruix de Mariola i els seus voltants: vivències i tradicions’, Ferran Albors.

Comparteix aquesta publicació​

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Més continguts per a explorar​