EL RALL (Programa complet · 26/01/2022)

ui en El Rall hem celebrat el Dia del Pescador i per això hem analitzat en quina situació es troba la pesca tradicional, que tot i les dificultats, encara es practica en la majoria dels ports valencians.
A més, hem viscut una estrena. A partir de hui, cada dimecres tindrem una secció on els grups musicals valencians seran els protagonistes. No hi ha res millor que anar “a la marxeta” acompanyats de bona música, i just eixe és el nom que @ClaraLaguarda ha triat per a aquest espai en què descobrirem i despullarem temes musicals fets ací.
Després hem iniciat l’espai setmanal que dediquem a les mascotes. El veïnat animal ha obert aquesta setmana una finestra a l’art amb els gats com a protagonistes gràcies a l’exposició “cat lovers” que es pot visitar a Castelló de la Plana.
Hem tancat la primera part del programa amb les nostres “Xarrades en xarxa”. Hui hem parlat amb Joan Olivares, Joan Borja i Ramón Mampel d’un tema d’actualitat: el problema de l’accés a la vivenda.
En la segona hora, hem fet una ullada a tot el que el nostre col•laborador gastronòmic, Carles Galletero, ens portava hui al cabàs. A més de parlar-nos de delícies i viandes, i de les sembres de l’època, també hem fet turisme!
L’última parada l’hem feta a la Serra Mariola. Des de Cocentaina, Ferran Albors ens ha explicat les propietats de la botja peluda, una herba que ens pot ajudar a millorar la circulació de la sang.

Comparteix aquesta publicació​

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Més continguts per a explorar​