EL RALL (Programa complet · 28/10/2021)

El Rall ha iniciat hui el seu viatge a Guardamar del Segura, on està en marxa la ruta “Tapes amb història 2021″amb motiu de la commemoració del 750 aniversari de l’existència del primer acte administratiu que es conserva a la vila. Hem conversat amb el conservador cultural, Francisco Parres, la regidora de promoció econòmica, Gisela Teva i el propietari d’un dels restaurants participants en la ruta, Daniel Danciu.
Després de les tapes hem passat a l’aperitiu, i hui l’hem fet amb l’especialista en la divulgació del passat històric valencià Vicent Baydal. Hem aprofitat que este cap de setmana començarà la Fira de Cocentaina per a parlar de les fires i de la seua història.
També hem visitat Alzira, i en les hores prèvies al concert que oferirà esta nit al Gran Teatre parlarem amb el cantautor alzireny Joan Amèric per a conéixer els detalls de l’espectacle que estrenarà al renovat teatre centenari.
D’altra banda, hem conversat amb l’alumnat del CEIP Antonio Machado de Torrent. Amb ells i elles hem conegut esta ciutat de l’Horta Sud i els projectes educatius del centre.
Com cada dijous hem donat protagonisme a les nostres mascotes en l’espai “Veïnat animal”. Yolanda Climent, la responsable de l’espai “Xe, que animals!” que es produeix en Ràdio Riba-roja, ens ha visitat i ha vingut acompanyada del veterinari Pablo Pelaez, que ens ha parlat del “gat feral”.
I hem tancat el programa a l’Eliana parlant de la quinta edició de la Mostra d’Arts de Carrer d’aquest poble del Camp de Túria, la Marcel, un festival que tornarà a omplir el municipi d’espectacles de diferents disciplines. Per a conéixer-ne els detalls, ens han acompanyat el director de la mostra, Joan Raga, i la regidora de cultura, Eva Santafé.

Comparteix aquesta publicació​

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Més continguts per a explorar​