EL RALL (Programa complet · 30/11/2021)

Hui, en El Rall, hem parlat d’un projecte que pretén recuperar, conservar i transmetre la memòria viva associada a les escoles dels masos existents en el passat a les comarques de Castelló. Es tracta d’una iniciativa de la UJI en col•laboració amb el Museu Pedagògic de Castelló i dels municipis de la demarcació.

El dimarts és el dia en què ens endinsem en les faules i històries que ens acosta setmanalment el nostre col•laborador Juanfran Ferrándiz en la secció “Terra llegendària”. Hui la protagonista ha sigut una espasa màgica anomenada Vilardella.

D’altra banda, els dimarts també trobem sempre un moment per a posar-nos creatius, per a centrar-nos en l’escriptura. Des de Ràdio Sant Vicent la nostra col•laboradora Gràcia Jiménez ens ha parlat hui de l’atmosfera en la descripció, de l’escriptora Almudena Grandes i també ens ha presentat el relat guanyador de la setmana.

Hem tancat la primera hora del programa rebent Irene Alegría, que ens ha parlat dels premis Educa Abanca, uns guardons que pretenen millorar la visibilitat de la bona pràctica docent entre la societat i donar veu a l’alumnat a l’hora de reconéixer el professorat que destaca pel seu bon fer.

En la recta final ens hem endinsat en “El racó de la banda”. Amb la nostra col•laboradora Imma Mateu hem conegut els detalls del Primer Congrés Internacional de Trompes de Guadassuar.

I hem tancat el programa acostant-nos fins a Benigànim per a aprofundir en una iniciativa solidària de recollida de joguets que està en marxa en esta localitat de la Vall d’Albaida.

Comparteix aquesta publicació​

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Més continguts per a explorar​