EL RALL (Programa complet ·02/05/2022)

Hui hem fet la primera parada a Altea, i és que aquest municipi de la Marina Baixa obri hui una setmana per a contar les històries dels veïns i veïnes que van patir als camps de refugiats nazis per a evitar que queden en l’oblit.

Ja sabeu que en ‘El Rall’ ens agrada indagar pel nostre territori i descobrir els millors llocs per a parar i fer un bon esmorzar. Per això cada setmana descobrim els millors llocs on disfrutar d’un bon entrepà amb la companyia i els consells dels nostres col•laboradors Joan Ferrús, Arnau Clari i Pelayo Máñez. Hui hem estat a la Safor coneixent Casa Tere.

Tot seguit hem ‘Descobert paraules’, concretament les que formen part de la setzena Mostra de Llibrets de la Comunitat Valenciana, que amb el lema ‘Renovar-se o morir?’ va omplir el dissabte passat el Museu Faller de Gandia.

A continuació, i per a tancar la primera hora del programa, hem ‘Xarrat en xarxa’. Amb les tres dones que ens acompanyen cada dilluns, Pepa Guardiola, Tesa Giner i Isabel Morant hem conversat sobre la celebració del primer de maig, jornada que a aquest any ha coincidit amb el dia de la mare.

En la segona part hem fet un recorregut per les emissores municipals per a descobrir la notícia de la setmana d’algunes de les nostres poblacions com Canals, Manises, Picassent, Bunyol i Albal.

I hem tancat el programa de hui amb el tret d’eixida de les Festes d’Ondara. Just aquest cap de setmana se celebrava el nomenament de les Regines Majors de les Festes d’aquesta població de la Marina Alta.

Comparteix aquesta publicació​

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Més continguts per a explorar​