EL RALL (Programa complet ·04/04/2022)

Hui hem anat a Potries, un dels pobles que participa en el projecte de turisme sostenible i intel•ligent impulsat per la Mancomunitat de la Safor gràcies a una nova plataforma informàtica que permet realitzar cinc rutes temàtiques que inclouen recursos turístics dels 31 municipis de la comarca. Hem parlat amb Assumpta Domínguez, presidenta de l’entitat i alcaldessa del poble de Potries.
Seguidament hem descobert un altre lloc on poder gaudir d’un bon esmorzar. Els nostres col•laboradors Joan Ferrús, Arnau Clari i Pelayo Máñez ens han presentat Ca Mario, a Alfondeguilla, i ens han parlat de l’essència dels seus entrepans i sobretot dels seus ‘cremaets’.
Tot seguit hem descobert les expressions i el lèxic que utilitza el veïnat d’Albalat dels Sorells. Hem conversat amb Lluís Mesa, responsable de l’Oficina de Normalització Lingüística d’aquest poble de l’Horta Nord.
A continuació hem xarrat amb Pepa Guardiola, Tesa Giner i Isabel Morant sobre la primavera i les emocions que els provoca.
En la segona part fem un recorregut per les emissores municipals per a descobrir la notícia de la setmana de les poblacions següents: Canals, Ibi, Albal, Godella, Altea, Picassent i el Pinós.
I hem tancat el programa de hui a Aldaia. El dissabte passat, com cada 2 d’abril, es commemorava el dia de la conscienciació sobre l’autisme, raó per la qual el municipi de l’Horta Sud s’ha sumat als més de 200 municipis i ciutats espanyoles que ja disposen del programa ‘Amb els pictogrames, creua de forma segura’.

Comparteix aquesta publicació​

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Més continguts per a explorar​