EL RALL (Programa complet ·11/05/2022)

Per a entrar en l’equador de la setmana ens hem endinsat en el municipi que ens acull dia a dia, Burjassot, ja que està celebrant en aquests dies la setmana dels majors. A més, durant el mes de maig ha posat en marxa un taller d’estimulació física-cognitiva per a la tercera edat. Per a donar-nos-en els detalls hem parlat amb Mª Ángeles Navarro, Alba Muñoz i Mª Ángeles Mateo.

També hem rebut la nostra col•laboradora Yolanda Climent, que des de Ràdio Riba-roja ens ha contat en la secció ‘Veïnat Animal’ els detalls sobre un acte solidari que se celebrarà el 21 de maig. La jornada entrellaçarà pintura i tapes veganes a benefici de l’associació Darna Animal.

A continuació, i per a tancar la primera hora del programa, hem iniciat les ‘Xarrades en xarxa’ amb Joan Borja, Ramón Mampel i Joan Olivares, que hui han conversat sobre Europa des de Ràdio Altea, Traiguera i Otos.

En la segona part d”El Rall’ hem rebut el nostre col•laborador gastronòmic Carles Galletero. Amb el seu cabàs ens hem traslladat fins a terres castellonenques, on han batejat una ruta gastro-turística amb el nom ‘La ruta del sabor’.

Per últim, hem tancat el programa de hui a l’estació biològica i jardí botànic les Torretes d’Ibi. Segundo Ríos ens ha parlat dels lliris de torretes, que ja estan enllestits per a rebre aquest cap de setmana els visitants que vulguen descobrir-ne més curiositats.

Comparteix aquesta publicació​

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Més continguts per a explorar​