EL RALL (Programa complet ·19/04/2022)

Hui hem fet parada a Godella, la localitat de l’Horta Nord que ha guanyat el premi Bon Govern de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies pel seu projecte ‘Vila Eugenia En Línia’, una ferramenta que ens permet endinsar-nos en aquest espai expositiu i centre d’art des casa. Ens ha donat tots els detalls Tatiana Prades, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Godella.
Un dimarts més hem tornat a la terra de les faules, a la ‘Terra llegendària’ amb el nostre col•laborador Juanfran Ferrándiz. Hui hem conegut un cas sinistre que diuen que va passar a Sagunt fa molt de temps i que s’anticipa al que hui en dia coneixem com les llegendes urbanes contemporànies.
Tot seguit hem escoltat els consells que des de l’emissora municipal de Sant Vicent del Raspeig ens ha acostat l’escriptora Gràcia Jiménez. A més, la col•laboradora ens ha explicat l’origen de la celebració del Dia del Llibre.
A continuació hem rebut la visita de la nostra mestra de capçalera, Irene Alegría. En l’espai ‘Què diu la mestra?’ ens ha aportat alguns suggeriments per a passar aquests dies de vacances amb els xiquets i les xiquetes.
En la segona part d”El Rall’ hem buscat recer en ‘El racó de la banda’. Amb la nostra col•laboradora Inma Mateu ens hem endinsat en la música de moros i cristians d’Alcoi i hem parlat amb Gregorio Casasempere, professor del conservatori de la capital de l’Alcoià.

Comparteix aquesta publicació​

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Més continguts per a explorar​