EL RALL (Programa complet ·24/05/2022)

Hui hem encetat el programa aprofundint en una malaltia que, malgrat registrar cada vegada majors taxes d’incidència, continua sent prou desconeguda: la celiaquia. Per a oferir-nos-en tots els detalls hem tingut MªÁngeles Sánchez, tècnica d’Acecova, i el doctor Luis Santos.

A continuació, ens hem transportat a la nostra particular ‘Terra Llegendària’ amb Juanfran Ferrandiz, que hui ens ha portat la història del segle XIX que ens ha enviat una oient de Canals. Es coneix com ‘El crim del lloro’ i ens l’ha contada Edu Badal, company de Ràdio Canals.

Tot seguit hem rebut la nostra escriptora de capçalera Gràcia Jiménez, que des de Ràdio Sant Vicent ens ha fet reflexionar sobre els arquetips literaris femenins, a més de donar-nos el seu clàssic consell i llançar-nos un repte.

Per a tancar la primera hora del programa, ha estat amb nosaltres la nostra mestra particular, Irene Alegría, que hui ha vingut acompanyada de Margarita Bacharach, alumna del Centre d’Estudis Marni de València, per a parlar-nos del seu equip al concurs d’Up Stream.

Com cada dimarts, hem tancat la jornada amb Imma Mateu i el seu ‘Racó de la banda’. Hui ens ha endinsat en el X concurs de tuba de la Vila Joiosa, amb Juan Bautista, Ricardo Domenech, Juan Palacios i Rafa Donet de l’Agrupació Musical Mediterráneo d’aquest municipi.

Comparteix aquesta publicació​

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Més continguts per a explorar​