EL RALL (Programa complet · 08/10/2021)

La vespra del 9 d’Octubre El Rall s’ha acostat a dues poblacions que en fan recreacions històriques. A l’estudi Rosa Solbes hem tingut a Vicent Herrera, coordinador del mercat medieval que se celebra aquest cap de setmana a la localitat de la Pobla de Vallbona i Beatriu Palmero, regidora de Cultura de la localitat. Asun París, regidora de festes de Sant Vicent del Raspeig també ens ha contat com és l’entrada de Jaume I al municipi.

També hem estat a Albal. En aquesta localitat de l’Horta Sud hem trobat dos dels pastissers premiats pel Gremi de Forners i Pastissers de València en el Concurs de Sant Donís per la seua ‘Mocadorà’. Des dels seus obradors David Esteve Pastisseria i José Vicente Galán de la Pastisseria Galán ens han revelat quin és el secret que ha fet que els seus productes s’hagen alçat amb el guardó.

I com cada divendres hem conegut l’agenda per a aquest cap de setmana gràcies al carrusel d’emissores. De la veu de les companyes i companys de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes els acostarem les propostes que tenim amb motiu de la festivitat del Nou d’Octubre. Les veus ens han arribat de la ràdio de Sant Vicent del Raspeig; Ràdio el Pinós; Ràdio Manises; la Ràdio de Canals; Mislata Ràdio; Ràdio Godella; la Ràdio de la Llosa de Ranes; Ràdio Sol, a Albal; la ràdio de la Pobla de Vallbona; Aldaia Ràdio i Ràdio Altea.

Així mateix hem donat una ullada a les efemèrides musicals de la setmana amb el nostre col·laborador Zequi Castellano. Des de Ràdio l’Om de Picassent ens ha descobert, una setmana més, la història de la música.

I com cada divendres El Rall els ha informat de les propostes cinematogràfiques del nostre territori per a aquest cap de setmana amb Pablo Plaza i Lluís Campello en l’espai “Cinestèsia”.

I per a posar punt final al programa en “Sona València” hem tingut música en directe. El nostre col·laborador Salva Gómez ens ha portat el trompeta solista de l’Orquestra de València i fundador del quintet de metalls Art of Brass, Raúl Junquera, acompanyat pel guitarrista Nicolás Alfonso.

Comparteix aquesta publicació​

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Més continguts per a explorar​