Parlem amb Maria José Viñals, redactora del projecte Manises Ciutat Creativa de la Unesco

En aquest espai ja els hem contat en altres ocasions que la localitat de Manises està lluitant per convertir-se en ciutat creativa de la Unesco i, eixe procés, ha avançat una mica més. Concretament, a finals d’abril es va presentar, davant de la Comissió Nacional Espanyola de Cooperació amb la Unesco, el dossier de la candidatura a ciutat creativa juntament amb tots documents i els avals necessaris per a fer-la efectiva.
Després de més d’un any de treball i esforç, s’ha aconseguit dur endavant aquesta iniciativa per tractar de fer de “Manises, ciutat, creativa de la UNESCO en la modalitat d’Artesania i Arts Populars”. Un procés llarg, costós i que no haguera sigut possible sense la implicació tant de nombrosos departaments municipals com d’una gran quantitat d’agents socials que han estat donant suport a aquesta candidatura.
Però volem conéixer els detalls d’aquest procés i també de la candidatura, i per això tenim amb nosaltres a Maria José Viñals, directora de l’equip redactor del projecte i catedràtica de la UPV. Bon dia, benvinguda!

Comparteix aquesta publicació​

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Més continguts per a explorar​